طبقه بندی
  پوکی استخوان
تغذیه-کاهش/ افزایش وزن
پوست مو و زیبایی
بیماریهای قلب و عروق
زنان و یائسگی
کودکان
ورزشکاران
مکمل های غذایی
دوران بارداری و شیردهی
سوالات متفرقه
غدد ، دیابت
دستگاه گوارش
ارتوپدی و آرتروز
کم خونی
سردرد و میگرن
بیماریهای تنفسی و آلرژی
مردان
معرفی پزشک
مشکلات جنسی و زناشویی
گوش و حلق و بینی
اعصاب و روان
 
 
آخرین سئوالات مطرح شده
 
اینجانب ریزش موی شدید دارم و جلوی سرم بسیار خالی است همه جور آزمایش هورمونی انجام دادم ولی همه چیز خوب بوده.
شاید منشا عصبی دارد بنابراین بهترین کار اینست که از زینک نیچر مید روزانه استفاده نمایید
( پوست مو و زیبایی ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
با عرض سلام و خسته نباشی .من حدود 4 ماه بدنسازی کار میکنم و در حال حاضر مولتی ویتامین های تی ان تی هم مصرف میکنم میخواستم ببنیم خوردن مکمل های آمینو و گولوتامین و کراتین زیر نظر مربی برای بدن ضرری نداره؟
با سلام برخی از ترکیبات مکمل ورزشی که دارای تائیدهای تغذیه ای است ایرادی ندارد البته به شرط استفاده درست و زیر نظر مشاور تغذیه چون شما در اول راه هستید برای افزایش وزن باید از مکمل N- Larg شرکا پرولب (Prolab) استفاده کنید بعد از گرفتن وزن مناسب درگر مکمل ها مانند whey protein مانند Advance و یا pure و یا آمینو 2000 استفقاده کنید.
( ورزشکاران ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
سلام 1مدتي است حالت تهوع وسرگيجه دارم نشان دهنده چه بيماري است.2 آيا اسپرم مرد روي واژن دختري بريزد احتمال حاملگي دارد
با سلام وجود سرگیجه و تهوع صرفا نشانه بارداری نیست اما اگر احتمال آن را می دهید از بی بی چک و یا آزمایش خون برای تائید آن استفاده کنید.
( زنان و یائسگی ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
سلام و درود هموگلوبين خون من هميشه زير 12 هست معمولا 11.5 يا 11.8هست مرتب هم قرص اهن مصرف ميكنم غذاهاي خونساز هم مصرف ميكنم ولي همچنان پايينه. راهنمايي ميخوام كه چيكار كنم كه بهتر بشه؟؟؟
با سلام اگر آزمایش های شما همیشه نشان از کم دارد می تواند به علل مختلف باشد از جملیه مشکلات خونریزی دهنده و و علل تغذیه ای مثل کمبود ویتامین ب 12 ، E ، فولیک اسید و آهن به همین دلیل علت آن باید دقیقا شناسایی شود و و بر اساس تشخیص درست بیمار درمان شود.
( کم خونی ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
با سلام خواهش میکنم جواب سوال منو خیلی زود بدید خیلی نگرانم خواهش میکنم من پسری 2ماه 4 روزه دارم سه روز پیش واکسن دو ماهگی شو زدم روز اول و دو کی تب کرد روز سوم تب نداشت ولی یکهو نزدیک غروب تب کرد حالا میبینم روی زبان و لب پسرم دانه های سفید رنگ وجود داره چه کار کنم
باید وی را نزد پزشک معالجش ببرید تا ایشان را معاینه نماید
( کودکان ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
باسلام من دخترمجردو20ساله ای هستم که مدتی است در÷یشانی وکنارلبم خطوطی ایجادشده است میخواستم ب÷رسم این خطوط که خیلی هم عمیق نیستندباکرم درمان میشه من خیلی نگرانم؟
با سلام اگر منظور شما از خطوط، چروک های پوستی است در سن شما شایع نیست به همین علت باید نزد پزشک متخصص پوست بروید تا بعد از معاینه ودر مان لازم را انجام دهد.
( پوست مو و زیبایی ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
با سلام من به تازگی متوجه شدم زیر قوزک پای راستم سمت داخل پاشنه پا رگی که قوزک را دور می زند و به سمت ساق پا می رود وقتی می ایستم کمی اندازه یک پسته باد کرده و این فقط در پای راست هست و پای چپ چنین چیزی نیست و زمانی که پاهایم بالا می برم دیگر نیست لطفا بفرمائید با توجه به اینکه حدود 8 ماهی است جراحی باز قلب و تعویض دریچه آئورت نمودم و همچنین الان مشغول بکارم و روزانه 10 ساعت پشت میزم آیا این وضعیت مربوط به قلب یا مشکلاتی قلبی است یا اینکه علائم واریس می باشد ؟؟؟ (لازم است بدانید از ساق پا ، پشت و جلو و کناره های آن لکه های آبی ریز زیر پوستی به ندرت دیده می شود ؟) لطفا راهنمایی بفرمائید علت چیست ؟؟؟ متشکرم
بررسی و پاسخ گویی به این مورد نیاز به یکسری آزمایشات تخصصی دارد بنابراین بهتر است که با یک متخصص قلب و عروق مشورت نمایید
( بیماریهای قلب و عروق ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
من پرولاكتينم بالا بود و بعد از خوردن قرص داستينكس به مدت چهار ماه خوب شدم ولي دوباره بالا رفته و الان دباره قرص داستينكس ميخورم ، چيزي كه نگرانم كرده ريزش موهامه ميخواستم ببينم اين قرص تاثيري روي ريزش موهام داره يا نه و اينكه واسه ريزش موهام چي كار كنم چون واقعا نگرانم كرده
روزانه مکمل زینک نیچر میداستفاده نمایید
( پوست مو و زیبایی ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
سلام حدود 9 ماه است که ازدواج کرده ام و حالا تصمیم به حاملگی دارم اما ایا با توجه به اینکه گاهی اوقات پریود منظم و گاهی نامنظم در حدود یک هفته تاخیر دارم ایا بدون هیچ مشکلی میتوانم حامله شوم؟
بله در این زمینه مشکلی نیست کاری که بایدانجام دهید اینست که با متخصص زنان خود مشورت نمایید تا برنامه دقیقی برای زمان تخمکگ گذاری به شما تجویز نماید
( دوران بارداری و شیردهی ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
سلام .من آزمایش همرمون دادم برای بارداری جواب آزمایش به این صورت است tsh3.4 normal 0.4-6.21 ...prolactin 2100 normal 74-745 t41.41 normal 0.7-1.8 t3 3.16 normalesh 1.4- 4.2v TPO 414 h ایناجواب آزمایشاتم هست میشه راهنماییم کنید خیلی نگران شدم پریودم کاملا منظمه از نوک سینه ترشح دارم 8 سال هم هست که ازدواج کردم
با سلام با توجه به نتایج آزمایش علائم بالینی، شما مبتلا به پرولاکتینمی هستید و باید برای درمان با متخصص غدد یا زنان ملاقات کنید.
( زنان و یائسگی ) starstarstarstarstarstarstarstarstarstar ( 0 رای )
 
 


© 2012 Pourateb Corporation. All rights reserved.  
مشاوره پزشکی آنلاین
*
  پرسش خود را مطرح کنید: